fredag 29. januar 2010

MATCHENDE LINJAKKE

-


-
Så ble eg endelig ferdig med den matchende linjakke! Og her er den - med samme tittekanter og hvit blonde på detaljer, som skjørtet fra tidligere innlegg. Den er ufóret, men jeg har laget franske sømmer og 'gjemt' sømrom, så allt er pent å se på.... selv vrangen...
-
En fin og feminin 'ende' - jeg digger når det er en overraskelse bak :-)










Så har jeg ellers fått dekorert de papirvesker, jeg nevnte siste gang. Ble noen flere til barn, og jeg er heilt vill med den gammeldags looken som noen av papirene har...
Denne første er dog nok til en voksen....






Her står de så fint og venter på de to første helger i mars... Nei, jeg må jo desverre nok pakke de ned etterhvert, sammen med en masse av de andre ting. Har simpelthen ikke plass på hyllene!















De allersiste timene ved symaskinen i kveld ble brukt til å sy noen søte og romantiske 'pose'-bukser... men da de ikke har blitt strøket ennå, og bildene blir best i dagslys - må dere vente til neste gang :-)
-
Til slutt vil jeg bare si velkommen til nye og gamle venner, som har 'besøkt' meg her på bloggen. Jeg blir så glad hver gang, selvom jeg ikke altid husker å få meldt tilbake!
-
Ha en fin fredag og helg!

2 kommentarer:

Minka sa...

Helt utrolig flink du er, litt misunnelig her kjenner jeg..Den jakka ble kjempe fin..Og du må ha en god helg, klems...

Janne i Fagerlia sa...

ÅÅÅÅÅÅ - alt du lager er nydelig, enten det er laget i papir eller stoff.