torsdag 17. juni 2010

VONDT I HALSEN!

-
De siste 4-5 dager har jeg slitt med vondt i halsen og feberfølelser - men det er jo sommer!
Ihvertfall ifølge kalenderen.... men hver gang jeg går ut i solen og setter meg, kommer det ett kaldt gufs nordfra, med minner om is og snø... brrr....
Sikkert derfor jeg endte opp med halsbetennelse i juni!
-
Herunder ser du hva den minste skatt syns om sommerværet...


Men selvom man er sløj og ofte bare ender opp i godstolen med ett hekletøy, betyr det jo ikke at man ikke legger planer! Har stadig troen på at jeg får bruk for lette sommerklær, så jeg har små bunker stoff liggende fremme til inspirasjon og litt stress :-)


I siste sommers katalog fra STAFF var det en tunikakjole med heklet 'fremstykke', som jeg lenge har vært forelsket i. Hadde lyst å prøve å lage en mal å hekle etter - så jeg klippte ut i papp og satt med den foran meg, og hekla roligt pinn for pinn og målte... ett tålmodighetsarbeid, men også veldig moro....


Tenker å sy det sammen med sart lyslilla voile i flere lag. Tror det blir SÅÅÅÅ fint og sommerskjønt. Bilde skal komme når den er klar ... :-)

-

Kjøpte meg en zink-spray på Europris, og har legta etter å ta den i bruk.

Har sånn en liten billig 'sette'kasse som jeg bruker til de her små stempelputer (kontrolfrik!) og den var trehvit - MEN IKKE LENGE!Nå passer den jo litt bedre inn i 'miljøet' mitt :-)
Litt rot blir det jo nesten altid, når man er kreativ og har flere materialer enn hva huset makter, men så lenge allt er pent og sortert i bokser og skrin (og settekasser), så kan jeg leve med det....I helgen var jeg så heldig å få besøk langveis fra!
Det var keramikeren, som lager de nyyyydelige dyr som er utstillt i vinduet 'mitt', og søsteren til min gode venninne :-)


Desverre ble bildet en anelse mørkt, men vi storkoste os ihvertfall over lunsj med tilhørende kreativ snakk! Tiden gikk allt for fort....

-

Smukke Marianne, som er datter til min venninne, fallt fullstendig for mitt heklesmykke, som jeg har laget tidligere. Det hang på en av bustene mine, og hun ble heilt myk i øynene da hun så det.... spurte veldig forsiktig, om jeg trodde, jeg kanskje ville lage flere av den slags? For det her var jo mitt eget....
Men selvfølgelig sku hun da bare ha det! :-)Og det passer da også meget bedre på sånn en ung smukk hals....Nå håper jeg at det er litt bedring i sikte for hals og helse, for jeg har mange planer - både for varer til vindu, og til meg sjøl :-)
-

Takk for besøket denne gang!

Riktig god helg til dere alle....

2 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Så lurt med zinkspray - visste ikke at det fantes. Heklesmykket ditt ble fantastisk. Rene kunstverket.

Grip dagen sa...

Håper du bruker helga til å bli frisk!
Så fint det er når du dekker til selskap! Det er lekkert og innbydende.
Jeg har også dekket til kalas idag. -Kaffikos og kreativt snakk med ei venninne. Ho er innkjøper, så vi har pratet om trender helt frem til neste vår! Spennende.

Nå skal jeg straks til Siv. Ho har hatt bursdag, så jeg vil besøke henne og gi en gave.
I morra drar vi til hytta igjen. Da skal jeg leke snekker igjen.

Sees til uka.
Klem Marit