lørdag 26. mars 2011

KURS-TUNIKA....

Nå har jeg sydd min versjon av tunika'en til mitt kurs i Dameklær....
Valgte fra hyllene en krinklet chiffon m broderier (må ha topp el. singlet under, tror jeg!) og som kontrast-stoff på fremstykket en brodert blonde, med et ekstra lag av gammelrosa sateng under... gir et sart rosa skjær ut igjennom blonden... MEG :-)
(jeg har laget utskjæringen litt dypere enn mønsteret sa - kjekkt å lage sånne små endringer, så klærne passer allerbest til hver individuelle kroppstype)

Veldig go effekt å mikse flere stoffer - gir et interessant design.
Istedet for å mikse kan man også velge f.eks. å quilte det lille fremstykke på brystet - gir også en fin effekt!Allt hva jeg har brukt til denne tunika fannt jeg i egne skuffer og hyller fra tidl innkjøp, så jeg vil bare si til de, som skal på kurs med meg, at dokke må bare finne på og gå på jakt, hvis dokke vil ha blonder og annet spennende med i designet....
-
Gitte hos Kreative Hender har noen fine blonder, og likeså Scrappe-Grete i Langgate, Sandnes. Kort & Godt i miniSenteret Regnbuen har også lidt anderledes utvalg... og så selvfølgelig Kreaktive på Kvadrat, som også har fine stoffer.
Har fått fortalt om en stoffbutikk i Stavanger - 'FELINE' - men jeg kjenner ikke adressa.
-
Selv kjøper jeg nesten kun stoffer fra www.stoffogstil.no og www.stof2000.dk
Masser av klemmer
fra

3 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Den var nydelig :) så kjempeflink du er! :) Tusen takk for koslig helsing inne hos meg :) Eg prøvde å kjøpe litt stoff på ebay, og det vart fort litt dyrt. Sjølv kjøper eg det meste på stoffogstil og panduro. Har ikkje prøvd stof2000. :) kanskje eg skal gi den butikken eit forsøk :) I leitinga fant eg ein annar fin butikk, http://www.fjoelner.dk/ :) Har kjøpt litt her fra, men måtte punge ut med ein del toll, så obs. :)
Ønsker deg ei solrik helg :)

Godklem :)

Janne i Fagerlia sa...

Ååå, så lekker. Du er en mester i å sette sammen farger og detaljer som til slutt skaper en feiende flott "kreasjon".

Riktig god helg!

snødronningen sa...

Hei helle
den var kjempe lekker.Du er utrolig dyktig på å sette sammen farger og detaljer,som gjor kreasjonene dine unike.

Klemmer hege

ps.takk for kommentaren på bloggen min.
ang buksa så var det hun andre nybegynneren som ønsket å kjøpe buksen.

Jeg håper at jeg heller kan tegne av mønstret ,så jeg kan sy 1 bukse til hjemme,og kanskje også få tegne av mønster str 128(eldste datteren min hadde også lyst på en slik bukse,hehe)

Ha en flott natt.