fredag 29. april 2011

KANZASHI-BLOMSTER & PÅSKEKOS

Selvom påsken bød på flott vær og terrassekos, hadde mora mi og jeg en Kreativ Lagedag, med Sommermarkedet i tankene... :-)

Vi brukte en dag på å lage stoffblomster - Kanzashi-blomster - en gammel japansk teknikk, som er veldig 'moro' å holde på med... vi lagde brosjer og hårstrikker/spenner!


Man bretter små firkanter av stoff på forskjellige måter, og setter dei på snor og pynter...
Denne boka gir masser av idéer...Min 13-årige hankatt har blitt en skikkelig selskapsløve på sine gamle dager, så han sku selvfølgelig ligge midt opp i det hele!

Her klippes og limes der...

...masser av 'rot' på bordet... sånn ser det ut når ekte krea-turer er i gang!

Mora smiler høyt til fotografen :-)


-


Nå har jeg fått det store hagemøbel-sett frem, men i påsken nøydes jeg med hva jeg ku rulle ut fort... og vips! var stolene okkupert!

Kanskje godt, at det nå er mange flere sittemuligheter... :-)
Ikke kun mennesker som koser seg i sola...

På min terrasse er det møteplass for nabolagets katter... de kommer på besøk til mine, og ligger sammen og nyter varmen, etter den lange, kalde vinter. De strekker seg - ruller rundt - leker litt tikken med hverandre... finner interessante småkryp....

Så kjekkt, at de kan ha det så bra i lag :-)Håper alle får en fin helg med mye kos & solskinn!


Masser av klemmer

fra5 kommentarer:

Unknown sa...

Så flotte bilder og blomstene er aldeles nydelige. :))

Snuskebassa sa...

Å!!! De var kjempenydelige!!!

Prinsesse Elin sa...

Fantastiske blomster:) Du er bare så flink...nå begynner jeg virkelig å glede meg...må bare sy en million ting først og så er vi der liksom :))

Klem fra Elin:)

Arnhilds Kreative hender sa...

Så nydelige:) Klem Arnhild

Anonym sa...

Nå er det visst lenge siden jeg har sett på bloggen din, Helle. Har sett alle tingene hjemme hos deg, og du er bare utrolig flink og kreativ. Men det aller beste er at du er slik en god venn som jeg setter stooor pris på.Presangen jeg fikk til bursdagen var bare helmax. Sprader rundt med veska stadig vekk.