fredag 27. mai 2011

EN AKTIV HELG....
Åh! Fredag er kommet med mildvejr og solstrejf....Kattene sitter i det åpne vindu, eller hopper ut og inn, som det passer dei. Idag uten å sette små skitne poteavtrykk inne :-)
Her begynner å bli litt trangt om plassen....Sånn er det altid rett før ett Marked - hele Garderoberommet og Boden er fyllt opp med diverse papkasser og 'dyne'poser.... med VARER!Har ennda varer hengende rundt omkring 'til pynt' - da får jeg jo litt glede av de også, inntil de forhåpentlig blir solgt :-)
Jeg er dypt taknemmelig for, at jeg er kommet inn på denne 'linjen' i mitt liv - det er utrolig givende å være kreativ, og samtidig SÅ kjekkt å holde marked og møte masser av folk!


Det blir jo til en del varer, når man bruker alle gode stunder i løpet av et halvår :-)
Og de dårlige dager, med smerter og stive ledd, er da lettere å komme igjennom, når man kan se resultatene av de gode....Nå kommer helgen, og jeg har fått ennå en ny idé, som jeg vil sette ut i livet :-)

- eller inn i symaskina!

Og seint på kveldene vil jeg kose meg i godstolen, med henne her på fanget, og kaffe, tv og smågodt!

Jeg ønsker alle en kjempefin helg :-)Masser av klemmer

fra4 kommentarer:

Unknown sa...

Du lager så mye fint. God helg til deg også. :))

Janne i Fagerlia sa...

Lykke til på messen. Tipper du får god avsetning på produktene dine.
Du er dyktig.

Tone sa...

Å skulle så gjerne ha vært først i køen når dere driftige damer åpner portene i westernbyen, men da ligger jeg nok under en parasoll og soler meg litt lengre sør i europa:)) Lykke til med alt det flotte dere lager! Mamge klemmer Tone

Anonym sa...

Det er bare så fint alt sammen.

Og lille Bella ligner en der er vildt forbauset.
Glæder mig