fredag 8. juni 2012

KURS-TUNIKA...For tiden har jeg to kjekke 'damer' som kommer hos meg og lærer litt å sy klær....
Valget fallt på en tunika, og jeg fikk jo selv lyst å ha samme modell, og her er den!
En ballong-tunika....
Bildene er stadig tatt med mobil (&%#¤&!!!) men dokke får da et inntrykk :-) 
Jeg valgte et herlig bomullstoff med et sommerlig rutemønster...dejlig å ha på seg, når varmen (!) kommer tilbake. 
Strikken i løpegangen nederst har jeg justert, så den kun rynker i sidene....da blir passformen bedre, og man slipper å ligne allt for mye på en ballong :-)


Mønsteret er fra det finske syblad Ottobre....jeg LIKER mønstrene deres, for de er lagd til ekte mennesker, i litt mere moderate størrelser.... :-) veldi få syltynne modeller hér! :-)

-

Idag byr Ålgård på regn og grått vær, og hva kan vel være bedre da, enn å sette seg ved symaskina og sy en hvit kjole til varme sommerdager :-)


Ønsker dere alle noen koselige dager fremover!Masser av klemmer
fra

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du er bare så flink.Jeg blir veldig inspirert av å lese bloggen din.Ha en strålende dag ved symaskinen:) Nå skal jeg også forflytte meg til syrommet.Passer fint på en regntung dag.Hilsen bloggløs:)

Janne i Fagerlia sa...

Som alltid er det noe lekkert å se hos deg :)

Grip dagen sa...

Så koselig å sy sammen!
Jeg hadde fri på fredag og ryddet da mitt syrom. Og tenk, jeg fant tilbake litt inspirasjon. Det ble til et nytt skjørt og en stabel med scrappe-kort! Herlig å være igang igjen. Nå skal jeg straks sy en ny linkjole til meg selv. Jippi!
Nå venter hekletøyet og godstolen.
I morgen skal jeg faktisk på jobb! Når en jobber i butikk, kan en ikke klage på mange kunder... Men jammen er det godt å jobbe uten dem en gang i blandt.
Har vært i Oslo på kurs denne uken og kjenner at jeg har litt av hvert med idèer jeg trenger å få utløp for. Da er det flott med søndagsjobbing...!!!
Sommerklem fra Marit

Anonym sa...

Kjempefin tunika,virker så lett og herlig i stoffet. Fin effekt med strikk nede,blir nok en favoritt i sommervarmen. Du er så flink. beundrer kreativiteten og effektiviteten din. Ha en fin uke. :)