torsdag 19. juli 2012

MONOGRAMSERVIETTER...


Hos Stoff & Stil har de jo salg akkurat nå, og de har de fineste monogrammer - som NÅ selges for kun 2,- stk!
Jeg kjøpte 10 stk med i en sending, for det kan da vel ikke bli lettere enn dette... de har strykeside, og må bare festes litt for hånd, hvis man skal kunne vaske de. Og med munnservietter i stoff? JA, da må man jo regne med at de skal vaskes :-)
Jeg valgte S'en for familienavnet....på hvite og gammelrosa stoffservietter....Et venninnebesøk midt i uka, m god mat & vin, var en perfekt anledning til å bruke de 'nye' servietter.... 
Jeg er stor tilhenger av 'luksus' i hverdagen, for hvorfor skal man gjemme sine fine ting til den HELT SPESIELLE ANLEDNING, når et venninnebesøk jo er så herligt og spesiellt som bare det...?
Og så kjekkt det er å gjøre noe ekstra stas på ei venninne, som virkelig bryr seg :-)
Har dekketallerken i sølv (husker ikke opprinnelsen) og tallerkenene er fra Ikea - liker den gammeldagse stilen, og da gjør det ikke så mye, om de går i stykker :-)
Hvitvinsglassene i krystall fannt jeg på bruktbutikken engang - det var bare 5 stk, men 'so what'...:-)
Bestikket er serien Monogram fra Lene Bjerre, og det eeeeelsker jeg bare... 'my preciousssss...'
:-)

Under en liten opprydding (!) fannt jeg en brun trebakke, som jeg hadde glemt allt om!
Den har nå blitt malt hvit, og har fått litt skrift-dekor i midten m tavlemaling...
- nå kom den virkelig til sin rett :-)

Det var dét for denne gang!
Sommeren går videre, så godt den kan...
Ønsker dere alle fine dager frem til neste gang 'vi ses' :-)
 

Masser av klemmer
fra

P.S. Noen spurte til mine krypplanter i hagen? Jeg husker ikke navnet, men det er en staude, så det går nokk an å se på de små bilder på plantene i gartnerier og sånn, og finne lignende eller samme type.... sorry <3

3 kommentarer:

Pauline sa...

Så nydelig!!
Og du har så rett så rett, hverdagsluksus er tingen, og jeg kjenner ingen som dekker så fint, gjennomført og koselig som deg!! <3
Den krypende stauden med små blå blomster (hvis det var den det var spørsmål om..) heter forøvrig 'Murtorskemunn' , Cymbalaria muralis. ;-)

Gode sommerdager til deg!! Klem!

Anonym sa...

For et nydelig dekket bord. Helt enig ,man skal kose seg i hverdagen,det er de det er flest av. Smart å feste monogram på serviettene i stedet for å måtte brodere de selv :), me like. Ha en fin sommerkveld videre.

1001ting sa...

Så lekkert, takker for monogramtipset.