søndag 2. desember 2012

PRISME-ADVENT....1. Søndag i Advent!
I år har jeg en heilt enkel advent-stage....På denne lille søte sink-stage til fire lys har jeg ganske enkelt hengt opp 4 lekre 'speil'-tall i en jernring, jeg selv har bøyd....da skifter jeg lett tall for hver advents-søndag :-)
Midt i blinken for meg!De siste morgener har jeg nydt morgenkaffen med julenummeret til Jeanne d'Arc-Living-bladet, og da jeg kom til de prismer, de har i sortimentet deres, måtte jeg bare prøve noe.....
Hehe...Jeg tok noen flate prismer og klippet til passende biter av en gammel bibel, og 'limet' papiret på baksiden med decoupagelakk....Når det var tørret, fikk papiret et strøk decoupagelakk til....På fronten limte jeg en liten oblat-tingest (fra Kort & Godt) på med steinlim....Og VIPS: de skjønneste rustikke prismer til å pynte pakker eller juletreet med... :-)Med snøen liggende tungt utenfor kom den rette
stemningen frem :-)
Hjemmelaget tromme & rå papirskøyter
pynter på stallvinduet.......og furugran, nøtt & hjortehoved er fint sammen med blonder og kongler i min fattigmannsølvskål.


Jeg ønsker dere alle en rigtig gledelig 1. Søndag i Advent!


Masser av klemmer
fra

1 kommentar:

1001ting sa...

Den enkle fine adventsstaken din er veldig stilig. Ellers så var det jo en kjempe ide du har kommet med når det gjelder prismer. Ha en fin adventstid.