onsdag 29. mai 2013

SOMMERKJOLE i UNIKAdesign...


Har sydd meg en herlig sommerkjole, som er en hyllest til gjenbruk :-)
Utover mange forskjellige stoffer, er det her også brukt deler fra to forskjellige skjørt og en blondetopp fra KappAhl sine Vintage Stories...
Snittmønsteret har jeg laget etter en kjole jeg engang kjøpte på Design Forum...har virkelig sansen for sånnt et 'puslespill' :-) - grei måte å få brukt stoffrester, og...Fronten er sydd i en brodert voile med klare paljetter - i sin tid fra Stoff & Stil. Har dog foret nettop dette stoffet med hvit råsilke, for at den ikke sku være for gjennomsiktig :-)
En litt grov glidelås med 'diamanter' i alle tennene pynter foran....(fra Stof2000 i Danmark)
De små løpeganger i sidene er laget av de øverste kanter på KappAhl-toppen.... :-)...og den store lommen er fra et Staff-skjørt, med påsydde små legg og alt... :-)Nederst på kjolen er det en del fra et linskjørt med sølvblomster vevd inn,
et stykke lysegrå grov lin fra S & S - og den nederste rysjekanten fra KappAhl-toppen :-)
Alt pyntet ekstra med litt blonder hist & her....Dette var et skikkelig morsomt prosjekt, og er ikke siste gang jeg gjør det!
Har nå 4 kjoler laget på denne måten... :-)
Og med den lummervarme vi har for tiden, blir det bare ennå mer aktuellt å sy sommerklær, så vi får se hva jeg finner på til neste prosjekt :-)

Ha en kjempefin uke, allesammen!

Masser av klemmer
fra

5 kommentarer:

Linda Brun sa...

Lekker sommerkjole... Det er gøy å lage sine egne kreasjoner...

Sivs hus sa...

Hei, WOW bare helt skjønn! klem Siv:-)

Anonym sa...

Noe så romantisk nydelig!!:) Du er helt utrolig!:)

Anonym sa...

Så utrolig fin!
Jeg skulle ønske jeg hadde et snev av ditt talent.
;o)

Anonym sa...

Milde måne så vakker!
Hvordan gjør en det når en skal bruke mange stoffer som her? Syr du sammen alle stoffene først og så legger på mønsteret, eller danderer du stoffene på mønsteret bit for bit?