søndag 7. februar 2010

FLERE NYE KLÆR!

-


-
Så tok jeg meg endelig sammen til å få lagd mine nye prislapper til klærne - det er jo veldi moro, men man må avsette noen timer på pc'en, og for tiden blir den noe nedprioritert.
Motivet er så københavnsk som meg sjøl - det er Columbine som danser foran Pantomime-teatret i Tivoli. Igjennom hele min opvekst var jeg ihvertfall én gang i Tivoli pr sesong, ofte flere ganger, og som liten var Pantomime-teatret veldi viktig for meg. Kanskje det var dér jeg for første gang ble forelsket i blonder og tyll :-)
-


Har satt ett nytt 'slogan' på lappene: "Min garanti: hvert plagg er unikt!"
Dette for å understreke konseptet mitt, så alle som kjøper klær hos meg vet, at ingen andre har det samme plagg. Jeg syr altid kun én av hver! Noe som gjør det ekstra spesiellt....

-

Så vil jeg gjerne få vise noen kjekke papp-esker som kom i posten her til helgen, og som jeg koste meg med å dekorere - med decoupage bl.a.


Her kommer så det siste på klesfronten: en kjole i linfarget prikket bomull med innsatte blonder. Blonden kom mora mi med etter sin siste tur til København - fikk den i tre forskellige toner. Faktisk tror jeg også båndene kom fra den tur? Det ligger en STOR butikk dér i Køben, som kun handler med bånd - og gjett hva den heter? "Handler"
Godt det ikke er jeg, som snart skal derned igjen... ville sikkert bli veldi dyrt.... :-)Idag har jeg tegnet mønster, klippet stoff og sydd en søt liten bolero-jakke. Må innrømme at jeg brukte ett mønster fra Allt om Håndarbeide som grunnmønster, men jeg har satt mitt preg på det i etterkant...

Jakken er i brun lin, den samme som kjolen fra siste innlegg, med brun blonde og brunmønstret tittekant.

Jeg ble nettopp ferdi med jakken, og derfor måtte jeg ta blitzbilder for å få den med på bloggen i kveld.... det liker jeg ikke, for bl.a. fargene har en tendens til å bli feil, og selve bildet blir så kaldt i tonene. Men dere kan sikkert se bort fra det...

Er den ikke bare søt? Må lage en sånn til meg sjøl og....


I kveld var det 'pusedyrs-samling' i senga mi, og det måtte jeg bare knipse!
Tre små jenter som koser seg i lag, og skifter på å vaske hverandre :-)
Noen ble litt lei av blitzen... :-)


Takk for denne gang! Håper dere liker tingene, jeg lager og har lyst/mulighet for å komme innom på Skulehuset om en måned... Vi er mange som jobber for å fylle bygget :-)
Natt natt

4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Her var det mye fint, både i tekstil og papir. Skjønner ikke hvor du får tiden ifra. En slik bolero skulle jeg gjerne hatt jeg også - akkurat etter min smak. Så lekkert med volangen i nederkant....

Tone sa...

Du er jo bare så venn med den symaskinene, jeg beundrer deg for det. Gleder meg til skulehuset:))
Ha en flott uke!!
Klem

Minka sa...

Du er så flink...Og gjett om jeg ska innom skulehuset. Bor selv i Kristiansand, men har svigers i Stavanger, så blir lagt en tur til en av helgene. Kan ikke gå glipp av skulehuset, var der sist og..Klems..

Grip dagen sa...

Tror nok jeg også skal innom Skulehuset for å ta et titt - he, he...

Jeg gjentar meg selv, men må nok en gang si at jeg er KJEMPEIMPONERT!
Det er så kvalitet og stil over det du lager!

Nå er det ikke lenge igjen før jeg legger turen til København. Må plotte inn blondebutikken på kartet før jeg drar. Du har kanskje flere stalltips?

Idag har jeg jobbet i snekkerboden, sittet ute i solen og heklet 1 time og vært lenge på syrommet.
Snart er det ny runde på syrommet. Ungene skal på håndball og svømming.

Ha det godt - gleder meg til onsdag!
Klem Marit