tirsdag 3. juli 2012

SOMMERSYSLER....Etter flere dager med grått og regnfullt vær, har jeg fått kost meg med å lese 'gamle' interiørblader...
- det er jo kjempehyggeligt, og utroligt så mye man stadig kan bli inspirert av....


Det ble da også kosestund ved symaskina, da jeg trenger littt nye tunikaer, og denne varianten av mitt yndlingsmønster så dagens lys fornylig... skal sy meg en liten kort jakke i samme stoffet (litt grov lin), og deretter posebukser i noe mørkeblå chambray - det er dét som ligner på veldig tynnt dongeristoff - med stikkninger i kontrastfarge i dongeritråd...
U like? Har også prøvd meg på lyslykt av sylteglass - her med strie fra en gammel kaffesekk, stempel og garn rundt.

Gleder meg til det blir kveld, da skal den avprøves :-)


Er jo kanskje i det tidligste laget for de fleste av oss, men jeg syns det er litt kjekkt med litt brainstorming til Julemarkedet i Westernbyen 2012... :-)
Men jeg tror jeg venter med julepapir & -greier til vi har kommt inn i august... :-)

Og selvom gradstokken ennå ikke har beveget seg oppover igjen, og skyene ligger tett-i-tett, ønsker jeg dere allesammen en kjekke uke...:-)


Masser av klemmer
fra


3 kommentarer:

Anonym sa...

Me like:) Kjempefin tunika,det blir lekkert med posebuksene til. Du er flink:) Lysglasset ble tøft,sikkert veldig stemningsfullt til kvelden. Ha en fin sommerkveld.

1001ting sa...

Den tunikaen likte jeg veldig godt. Røfft og stilig lysglass...Lykke til fremover med oppladning til julemarkedet..Jeg kommer.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Skikkelig flott tunika, likte godt den røffe rysjevarianten.