fredag 26. mars 2010

MINE FØRSTE STEMØDRE :-)

-
Så var de der plutselig!
På butikken!
Litt dyrere enn vanlig (mye!) men jeg måtte ha de...
-
Og så kom inspirasjonen til å få ryddet på terassen - nå hvor al snøen er vekk, dukket det jo opp en masse grabs rundt alle krukkene som sto i ly langs husveggen. Jeg fikk også fjernet allt dødt løv og vissent gran, og med de nye i stemor i altankassen og krukker - oh la la! Da var vårfølelsen komplett!!!


De er jo fantastisk fine kunstverk, disse små forårs-bebudere (dansk, ha ha)Har nettopp hadd en kjempekoselig scrappedag med venninna mi. Hun hadde flere gaver som sku lages med ekstra inspirasjon, og jeg fikk laget to koselig kort mere - i rosa toner...

(Nyt iøvrig hengeren min på bildet under - den er utrolig praktisk nåe kort skal tørre, og henges vekk fra nysgjerrige små poter. Klypene er fra Marit, og de passer jo perfekt!)

Jeg har komponert en oppskrift på en 'syltetøys-hette', som passer til norgesglass, og har heklet en del stykker nå... syns især den i lingarnet er skikkelig røff!
Det er sånnt ett koselig tv-prosjekt, og etterhvert kan jeg nå oppskrifta i hodet, så jeg kan bare lade fingre kjøre....


Her ligger noen stykker klar til å gis bort i en bursdag snart, sammen med gamle koselige norgesglass og diverse sylte-nips...Da jeg var midt opp i hekledilla og lingarn, ble det også noen koselig blomster til å pynte på min nylagde linjakke...
Åhh, det er jo rett så jeg får munnvann av lingarn og linstoffer! Tror jeg kommer til å svøbe meg i det hele sommeren.... :-)


Vil avslutte med dette koselige bilde av min 'baby', hvor hun ligger så søtt sammen med påskeliljene... gjett om hun nyter å komme ut å hoppe i hagen igjen!Ha en fiiiine helg!


3 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Herlig med vår!
Og kjempefine ting du har laget. Skjønt med små blomster på linjakken :-)
Klem fra Liv som ønsker deg en riktig flott påske!

Janne i Fagerlia sa...

Oi, så lekre hetter du har laget til norgesglassene. Rene "festantrekket"! Flotte hekleblomster på linjakken også.

Gitte Garvik sa...

Du er så flink!!! Alt så nydelig laget.