tirsdag 6. april 2010

TILBAKE TIL HVERDAGEN!

-
Da var det hverdag igjen - og for meg er det en god ting! Jeg liker at hjulene dreier, butikkene er åpne og ting går sin vante gang...
-
Hadde jo egentlig tenkt å være enormt kreativ i påsken, men det ble veldi mye kos :-) men hekletøyet var med meg for det meste...
-

-
Etter at vi har gått over til sommertid, blir det jo ikke så mange mørke kvelder, i stearinlysenes skjær - det er jo litt synd.... Har fått tak i denne lyslykt for ganske nylig, og tenkte: jeg må da kunne bruke den til annet enn lys? Den er jo så stor og romslig.... :-)

-
Som sagt har det vært mest hekling på menyen, og her er mitt 'forslag' til rosa pulsvanter med påsydd blonde :-)
De er hekla som ett rør i myk alpakka....

I den kjempe-pose med skjønne blonder som mora mi komm hjem med fra Køben, var det en lekker brei linfarget blonde. Hadde lyst å bruke den på pulsvanter også - den gjør skikkelig mye av seg, syns jeg. Og ved å sy blonder fast inneni istedet for utenpå, gir det mer den rysje-følelsen :-) Syns selv de er skjønne... :-)Av mangel på menneskelige barnebarn, fikk den minste her ett plyss-piggsvin som påske'egg' - og hun ligger med den, vasker den - og drar ennda rundt på den om kvelden.
Det må man da kalle en sukses!
Forleden kveld da jeg sku gå og legge meg, ble jeg møtt av dette skjønne oppsyn på badet :-)
Nennet jo ikke å 'verfe' skatten ned, så jeg pusset tenner på kjøkkenet. Man er vel slave...Håper dere alle også har hatt en skikkelig fin påske?


Imorra vil jeg ta tilløp, varme opp symaskina, brygge kaffe og virkelig få gang i kreativiteten!

-

Klemmer fra Helle

3 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Åååå, du lager de nydeligste ting. Skjønne pulsvanter, som også kan brukes i den varmere årstid. Blonden i forkant gir virkelig susen.

Grip dagen sa...

Hei igjen! Nå er vi kommet hjem!!!

Det har vært en fantastisk påske på alle måter!Vi har vært sammen med mange hyggelige mennesker! Da vi dro til Danmark var vi 150 personer fra vår bygd!
Det ble en særdeles sosial tur.

Det ble også MYE handling, tross få åpningsdager. Fil de fer, kaminspegl, madonnaer og stæsj. Jeg har også dratt med "gammelt skrot" som skapdør, vindu og ei jernseng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå jobber jeg hardt med å få unna bestillinger. For idèene i hodet sprenger på. Jeg har så mye jeg ønsker å lage til hus og hytte nå!
Hekletøyet har vært med i inn og utland. Det har blitt et skjerf av garnet jeg delete med det, det duse rosa. -Nydelig farge.

Pulsvantene dine var til å få munnvann av. Nå kribler det enda mer i den kreatvie halvdel av hjeren....

Ta deg en tur på scooteren snart!!!
Stor klem Marit

Anonym sa...

Nydelige pulsvanter! :D