lørdag 9. juli 2011

Rest-rest-rest & Staff-skjørt...

Åhh, jeg måtte bare lage ennå en reste-kjole/tunika!Nøyaktig samme modell som forrige jeg viste, men med et heilt annet 'look'...Tiloversblevne rester fra tunika-kjole-bukser....

...og et Staff-skjørt, som var blitt for liten :-)


Jeg splittet simpelthen skjørtet op i dens mange plisséer, og strøk det. Lot sømmene med blonde imellom være, og klippet av kanten med brodert chiffon - den kom på igjen nederst på kjolen.Det var nok stoffbiter av skjørtet til også å lage kantebånd... tilsist satt jeg med små stykker og sydde dei sammen til en lang strimmel... vil man, så vil man... :-)
Denne er jeg især veldig tilfreds med - liker det røffe looket sammen med blondene!

Og den skriker jo heller ikke av sommer, så denne kan jeg bruke langt inn i vinteren også - med en varm cardigan og grove strømpebukser :-)
Men til akkurat nå lagde jeg et par tynne posebukser, hvor jeg brukte det absolut siste skjørtstoff til matchende kanter forneden... :-)
På denne regnfulle dag (igjen!) vil jeg kose meg inne med å ferdiglage en bestillt oppskriftsbok og seinere sy litt mer... (surprise!) :-)

Og imorra blir kanskje sydag for heile den norske Slente-familie (he he - mor & jeg)

Til alle andre ønsker jeg fortsat God Sommer!

Vær optimistisk! Kanskje sensommeren blir knall!

Inntil da: Ha solen i ditt hjerte.... :-)Masser av klemmer

fra


2 kommentarer:

Lilla dør sa...

Kjempe flott tunika. Den vart kjempe flott. Du er go`e! No glere eg meg til å bli meir kreativ tid..... til sy og strikke igjen.

Oxana sa...

Nydelig!!!