onsdag 28. september 2011

NY MANN I HUSET....

Her ligger en ung 'mann' ved navn Molle, og sover tryggt og godt... med sin mus :-)For ikke så lang tid siden var han en omstreifer, som hadde forlatt sitt hjem, eller blitt forlatt av sine mennesker....
Han kom her til oss, og har holdt til på terrassen, og i takt med at min gamle hankatt Basse ble sykere og sykere, tok Molle over pliktene som hankatt i huset.
Nå hvor Basse ikke er her lengre, er Molle rykket opp som Alpha-katt, og nyter livet som 'Katt med Fast Jobb'... han holder vakt ute på putekassen, og er så snill og god ved meg og de 4 jentepuser...


Han kan se ganske skummel og farlig ut :-) men er den snilleste og mykeste katt, jeg lenge har møtt...


Tenker på hvilken skjebne han ville ha møtt, alene ute i isvintrene, og med en urinveisinfeksjon godt på vei til å bli akutt. Men etter en tur hos dyrlegen er han fin og frisk, og ganske ute av stand til å lage beibiser... :-)
Tenk at man kan være så heldig å få sånn ett lite mirakel på døren...!

Ønsker dere alle en kjempefin onsdag!

Masser av klemmer
fra

2 kommentarer:

Petrine ~ Nederst i havna sa...

En sån mann skulle jeg også gjerne hatt i hus :) Fine pusemannen - så skjønn :)

Ha en kjempefin onsdag du også!

Grip dagen sa...

Koselig meg ny mann i huset. Kan være du får treff på bloggen din som du ikke hadde tenkt, med den tittelen der...he,he.
Jeg har også en ny mann i huset disse dager! En handymann som jobber på badet. I skrivende stund plystrer han og flislegger dusj. Jippi!
Nyt de flotte soldager som står for døren. Ha det godt!
Klem Marit