lørdag 26. desember 2009

Julefreden senker seg...

- o -
Etter en travel måned og en utrolig koselig julaften senker julefreden seg, og jeg har tid til å sitte og nyte stemningen som har bygget seg opp over lang tid... og tenke på alle de gode opplevelser der har vært her i julestriå.
Alle kattene mine sover rundt omkring og har ingen interesse i å komme ut i snøen akkurat nå - bra, for de er ett varmt og koselig selskap :-)Jeg har vært så heldig å få fine og omtenksomme gaver, hver på deres måte...Min samling av hjemmelaget juleknas står parat på kjøkkenbenken, til stor glede i mine kaffi-stunder. Allt har jeg fått av go'e sjeler...Etter grundig studering av Jeanne d'Arc Living-blader var jeg fallet for disse rosenkranse - eller bedekjeder, som man visst nok også sier. Og tenk, jeg var så heldig å få flere stykker i julegave! Syns de er SÅ stemningsfulle å pynte opp med.


Denne er en ekte gammel sak, med en liten beholder i glass på baksiden, med vievann. Får en utrolig god følelse, når jeg holder den i hendene...Denne er en ny modell, men den er så smukk at jeg også vil bruke den som halssmykke!

Måtte bare også få vise denne fine såpeflakongen. Den likner på noe fra Kong Midas' skattkammer - er den ikke bare fantastisk! Den har nå fått hedersplassen på mit 'sminkebord' på soverommet, og istedetfor såpe har den desi-gel fra apoteket.
Den er jo ett heilt smykke!Denne superflotte sølv'kule' har jeg fått av ei god venninne - se som den pynter på kjøkkenet mellom gamle og kjære ting...


Vil ønske dere alle en fortsatt god juletid!!

3 kommentarer:

Solbjørg sa...

Hei Helle. Så koselig å finne deg her :)) Du har allerede blitt lagt til mine favoritter ! Nydelige bilder... Jeg ønsker deg og pusene en fortsatt gledelig jul, med mye lys og varme. Klem fra Solbjørg

Janne i Fagerlia sa...

Wow, så mange nydelige gaver du har fått. Likte spesielt godt rosenkransene og såpeflakongen....

Fortsatt god romjul til deg!

Grip dagen sa...

Så skjønne bilder du har tatt av gavene dine! Det er en flott stemning over dem.

Jeg har bare tatt bilde av 1 gave, en bursdagsgave... Bits til overfresen min...
Ikke mye stemning over det. Men tenk alt jeg kan trylle frem med det verktøyet! Må bare vente til det blir litt varmere i snekkerboden før jeg går igang.
Nå vil jeg nyte en rolig kveld. Synes det er herlig å være lenge oppe når huset er rolig og mange lys tent.
Jeg nyter også synet av den flotte puta du ga meg. Passer perfekt inn her! Tusen, tusen takk!!!
Håper vi sees snart.
Juleklem Marit