fredag 11. desember 2009

Kald etter en tur på scooter i tåken :-)

Igår var jeg på jakt etter gamle notehefter, og jeg fikk full potte! Tror jeg næsten tok allt hva de hadde.... den snille eldre dame som solgte de til mig, til spotpris iøvrig, ku ikke forstå min interesse og sa, at jeg var den andre som hadde kommt og kjøpt.
Gjetter du var den første, Marit? :-)

Jeg er så glad for mine julekugler! Begynnte å samle på litt dyrere kugler siste år, og hadde kjøpt noen ekstra under salget rett etter jul, og det ble jeg jo veldi glad for nå. Pga mine små nysgjerrige pusekatter må jeg tenke litt over hvor jeg anbringer de... jeg har derfor hengt en del av de opp i mine 2 lysekroner. Man har jo lov å gå litt amokk i julen, ikke sannt?Her har jeg hengt yndlingskula opp sammen m noen 'godbiter' fra Skulehuset. Støvla med pelskant er fra Marit og finérhjertet er fra Inger Johanne. Vingerne er fra meg - hi hi..

Den fine kamé m sølv, har jeg arvet fra mormora mi.

Jeg har også laget meg en nisselue, men da den absolutt ikke måtte være rød, ble det en linfarget utgave med hvite blonder og pelsdusk - og så mitt navn, så Nissen kan se hvem jeg er :-)


Jeg fallt for sånne store papp-bokstaver, og her har jeg dekorert mitt forbokstav. Først malet det hvitt og så laget decoupage på...
Eg har ennå ikke fått varmen ordentlig etter min kalde tur på scooteren tidligere i dag. Det var så tåket, at jeg bare ku se 20 m frem, og måtte kjøre omkring 30km/t på sykkelstien for ikke å sjenere noen :-) Da jeg komm hjem igjen var både hjelm og frakke dekket av rimfrost!
Men litt koselig var det jo også, for alle måtte kjøre sakte og gi seg god tid. Det er ikke så ofte det skjer.... Noen har sikkert undret seg over hu dama som kjørte langsomt og sang danske julesange :-)

5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Hei! Fikk et tips om denne bloggen. Og jeg må si at jeg er imponert over din kreativitet og gode smak. Bokstaven din var bare nyyyyyydelig.....

Kommer gjerne igjen.

Grip dagen sa...

Ungene får hver sin store M i adventskalenderen senere i desember.
Når de skal dekorere den, kommer de sikkert syklende opp til deg. Tror du har mer tips å gi dem enn jeg har...
Din H ble riktig fin!

Nå hagler det inn med bilder fra deg. Det er flott! Det er så gøy å se hvordan du setter ting sammen.

Når har du tid til feel-good-turen vår?
Jeg har 2 bruktbutikker og så Krims & Krans å by på. Lena vil svært gjerne også bli med. Supert!
Hun er for øvrig på leting etter et lokale. Ho er visst helt gira på dette prosjektet!

Vi drar først til hytta i morra tidlig. Vi skal ha med en skjønn, liten nivø på 3 år.
Idag har jeg vært på farten hele dagen. Har sett 2 konserter med skolen, kjørt husbonden til julebord og levert pakker. Har nettopp spist middag nå, og gleder meg til å finne godstolen!

Synes jeg ser deg dekket av rimfrost når du kjører... For et syn!
Snømannen Helle, tra-la-la-la-la-la-laaaa

God helg-klem Marit

Minka sa...

Heisann, velkommen til nib. Va godt de gav deg ett spark bak, ser ut som du har masse inspirasjon å komme med, og det liker vi. Fine bilder du viser. Og hørtes kaldt ut på scootern.
Klems Kristin

Guttemamma sa...

Hei og velkommen som blogger!! Marit tipset og jeg legger deg inn i lista mi,så jeg kan følge med. Når Marit går "God" for deg vet du....ha en fin helg,kjempekoselige bilder du viser!!
Anette:)

Skrekk og Gry sa...

Datt også inom bloggen som Grip Dagen anbefalte.
Kjempefine bilder av mange flotte motiver.
Likte også bokstaven veeldig godt. Er svak for decoupage... :))
mvh Gry