torsdag 10. desember 2009

Torsdag, hvor skyene henger lavt...

Så har det skjedd! Eg har fått meg en blog, eg og! Må takke Marit og Lena for det fornødne spark baki :-) Var på besøk hos Marit igår, og se hva eg var så heldig å få med hjem: ett koselig kremmerhus av noteark med hjemmebakte småkaker... Uhm!
Idag har eg tatt meg sammen til å skrive julekortene mine. De var allerede laget og adressert, så det manglet kun de kjærlige hilsener. Og med stearinlysene tennt og julemusikk i rommet, var stemningen klar... Det sneg seg og noen pepperkaker inn sammen med min uunnværlige kaffikopp...Jeg føler at julestemningen brer seg veldigt i meg, selvom det dog er over 2 uker til julaften. Idag vil eg gå på jakt etter noen gamle notebøker i den lokale bruktsjappe. Må se om eg nenner å bruke dem, viss eg finner noen.... og så må eg også se å få begynnt på Nyttårskjola til Olaug Ordfører.


3 kommentarer:

Grip dagen sa...

Se der ja! Du klarte det fint, Helle!
Det var det jeg visste!

GRATULERER MED BLOGG!

Selv om det er den spede begynnelse er det ikke vanskelig å danne seg et bilde om hvordan du er:

"Det lille ekstra" i egen høye person!

Gleder meg til å følge bloggen din. Nå slipper vi mailer og sms frem og tilbake over bygda. Nå kan vi skavle på mail og se bilder her.
Praktisk!
Men vi må huske å leve også. Vi trenger besøk og feel-good turer i distriktet...

Nå har jeg vært og sjekket ut Krims og Krans på Vigrestad. Ikke vanskelig å finne feel-good følelsen der! Du kommer til å tro at du har kommet til himmelen når du kommer dit!
Fattigmannsølv, kors, sink, gammelt tre, blonder og garn - og deilig kaffi! -Helles himmel!

Nå må jeg få meg middag.
Skal på yoga i kveld. Ikke greitt å stå på hodet når en nettopp har spist. En fordel at maten har kommet et stykke ned.

See you! Klem Marit

Hulda sa...

Fant deg inne hos Marit. Så fantastiske julekort du har laget. Virkelig kreative og vakre. :) Hilsen Husfruas Memoarer. :)

My Way sa...

Nydelig og inspirerende blogg. Fantastiske Julekort.