onsdag 20. januar 2010

STADIG FLITTIG.

-


De siste dagene har det gått, så det suser! Med heldags-shoppingtur, og allikevel sying og scrapping inn imellom. Har fått stoff og andre materialer i posten, og det er jo ett boost for kreativiteten!
-
På shoppingturen fannt eg denne søte lille glass'klokke', og den passer fint med små tynne blonder i. Den har en fin siselering rundt klokken, men det ses nesten ikke på bildet i stearinlysets skjær.
-

Ved dette gamle høye klippebordet, har jeg en del av min 'arbeidsplass'. Jeg fikk det av en snill dame, for år tilbake, da hun stengte gardinbutikken sin. Nå er det heilt u-unnværlig for meg.
Jeg har en barstol, så jeg både kan sitte og stå å klippe stoff og lage mønstre ved det. Og pakke gaver inn, og allt mulig mér.... :-)
Her har jeg også mye av bøker, utstyr og småting, og selvfølgelig er allt fordelt i søte bokser, som gjør meg i godt humør.


-
Litt trådsneller i ett gammelt vitrinskap, som jeg har shinet op.Denne (kunstige, selvfølgelig) grein gir meg vårfølelser...


Her er så det siste nye til vårens kolleksjon:
En jakke, som matcher den første kjole, jeg sydde. Den er i lin, bomull og en lekker velour (øverst og kanten nederst). Jeg har quiltet velouren for at ta opp stilen, og fóret overdelen med samme søte bomullstoff, som er brukt som kantebånd - (og til forkléet på kjolen). Den har søte legg både foran og bak, og rynker både øverst og nederst på ermene - og er også holdt i den samme romantiske stil.Istedenfor knapper har jeg brukt en enkelt liten hekte med tre små strass-steiner.


Og til slutt ett søtt fóret handlenett til de øko-/motebevisste :-)


Takk for besøket idag og for forrige kommentarer - det luner gevaldig!
Kommer snart med nytt på scrappefronten...

Ha det fint så lenge!

3 kommentarer:

Minka sa...

Hjelp så orden du har i dine sysaker...Tror ikke jeg ska vise frem mitt, der er det kaos fra ende til annen... Jakken blir nydelig..Klems

Janne i Fagerlia sa...

For en effektivitet. Men jeg går ut ifra at du stortrives med dine kreative sysler. Du har iallefall en flott arbeidsplass og orden i sysakene. Både kjolen og veska var skjønne.

Grip dagen sa...

Det bordet ditt er en fryd! Gøy å se hva du har laget der i det siste! Helt supre ting!

Hobbykvelden gikk som det suste. Vi var fire damer i sving og kreativiteten var på topp.
Jeg ryddet ikke bort tingene mine, men fortsatte hele neste dag også.
Jeg skal gjøre scrappetingene ferdige idag. Har vært uten data, så har ikke fått skrevet ut vintage-bildene jeg trenger.
PC'n manglet visst ram, sa husbonden.
Jeg mangler ingenting ram og har jobbet med alt mulig annet!
Må visst bestille mer fra stoff og stil idag. Tenger mer lin om det skal bli nok klær til Skulehuset.

Ha en kreativ og flott dag!
Klem Marit